Tandläkare till Lidköping

Information om arbetsplatsen

Nu finns möjligheten att bli verksamhetschef/delägare alternativt anställd i Praktikertjänst och ta över samt driva vidare en toppmodern praktik Lidköping. Väldigt fräscha utrymmen för både personal och patienter.

Kliniken består av tre fullt utrustade behandlingsrum med toppmodern utrustning som bådar gott för att bedriva bred samt högkvalitativ tandvård. Det finns ett fjärde behandlingsrum som är förberett för en unit. Förutom detta finns OPG och Scanner på plats.

Teamet består av en tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist.

Om du går i som anställd allmäntandläkare utan delägarskap får du all support centralt från kontorets regionchef. 

När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, så som säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

 

Arbetsuppgifter

  • Du leder och fördelar arbetet för personalen
  • Du arbetar kliniskt som tandläkare
  • Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
  • Rekrytering vid behov
  • Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
  • Ansvar för arbetsmiljön

 

Kvalifikationer

  • Legitimerad tandläkare
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor. 

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

 

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Ivan Rosengren på telefon 010-1283705 eller ivan.rosengren@ptj.se redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/223
Kontakt
  • Ivan Rosengren, 070-7893705
Publicerat 2024-03-07
Sista ansökningsdag 2024-05-07

Tillbaka till lediga jobb