Hälso&Sjukvård, Västra Götalands län, Alepraktiken

Information om arbetsplatsen

Alepraktiken är en vårdcentral med uttalat mål att alltid ha en hållbar arbetsmiljö & hög vårdkvalitet med patienten i fokus. Det är viktigt för oss att alla som arbetar här är delaktiga på arbetsplatsen och att vi trivs tillsammans.

Vi har samtliga mottagningar som skall finnas på en vårdcentral samt BVC, äldremottagning, samtalsmottagning för vuxna, enheten Älvan för ungas psykiska hälsa och även en familjecentral kopplad till oss.

 

Arbetsuppgifter

På Alepraktiken har vi idag nio anställda läkare varav fem är specialistläkare i allmänmedicin. Vi har också AT hos oss regelbundet. Hos oss kommer du att ha planerade besök, akutbesök, vara frågedoktor samt arbeta i vår digitala tjänst Mitt PTJ. Vi har ca 8300 listade patienter.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad  läkare som tycker om att arbeta med människor i alla åldrar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du har som ambition att bli specialist i allmänmedicin. Erfarenhet från primärvård är meriterande. 

Övrig information

Tillträde 1 september, vikariat ett år. 

Du kommer ha handledning varje vecka och tid för administration som övriga läkare. Vikariatet kan övergå till en ST-tjänst i allmänmedicin.

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-09-01
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Ale
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/480
Kontakt
  • Sarah Nyström, 0707664934
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-07-11

Tillbaka till lediga jobb