Praktikertjänst Tandvård, Västra Götalands län, Tandvårdsteamet Avenyn

Information om arbetsplatsen

Vår vision på Tandvårdsteamet Avenyn är att vara ett sammansvetsad skickligt team som erbjuder modern patientcentrerad tandvård. Vi söker kollegor som är drivna och vill utvecklas. Vår kultur präglas av ett extremt fokus på professionell och personlig utveckling och vi söker därför endast innovativa och serviceinriktade medarbetare. Tillsammans kommer vi att göra en 5-stjärnig upplevelse hos tandläkaren tillgänglig för alla.

Arbetsuppgifter

Vi utför utöver bastandvård även implantatkirurgi och ortodonti både med fast apparatur och med aligners. Vi har arbetat med digital avtryckstagning i mer än 4 år. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Kvalifikationer

- Du är legitimerad tandläkare.- Du behärskar svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.- Vi söker både tandläkare med många års erfarenhet och de som är relativt nya i yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandläkare.

Personliga egenskaper

- Du sätter patienten först och är villig att gå den extra milen för att ge patienten den bästa upplevelsen de någonsin haft hos en tandläkare.- Du har en brinnande önskan att utvecklas både professionellt och personligt.- Du är öppen och letar ständigt efter sätt att ge en bättre patientupplevelse.- Du är strukturerad, noggrann och har förmågan att arbeta både självständigt och i team.

Övrig information

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/249
Kontakt
  • Elham Aziz Salem
Publicerat 2024-03-18
Sista ansökningsdag 2024-04-18

Tillbaka till lediga jobb