Specialistläkare region Värmland

Information om arbetsplatsen

Svea Vårdcentral i Säffle är en vårdcentral i rymliga primärvårdslokaler med flöden för modern vård, effektiva vårdprocesser och stor teamanda. Vi söker nu en specialistläkare inom allmänmedicin som brinner för mötet med patienten och som också tycker det är roligt att tillsammans ta vårdcentralen till ytterligare en nivå i primärvårdsuppdraget.

Har du arbetat kliniskt som allmänspecialist i några år och är du redo för något mer? På Svea Vårdcentral kommer du ha goda möjligheter att vara med och forma verksamheten, ta stort ansvar och tillsammans med övriga delägare och medarbetare på vårdcentralen sätter ni er egna touch. Drivs du att arbeta i team och med stor entreprenörsanda så är kanske du den nya delägaren som vi söker?

 

Om tjänsten:

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin, har några års erfarenhet av arbete på vårdcentral och som förstår primärvårdens spelregler och utveckling. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och innovation samt väljer att se möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ med stort ansvar för helheter i fokus. Vidare har du ett driv och vill vara med och utveckla verksamheten och vara del av ett härligt team.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med utvecklingsarbete sen innan. Det är ett plus om du har ett sunt tänk kring affärsmässighet och är bekväm med att hålla en ekonomi i balans parallellt med att se laget för jaget. Som delägare är du en synlig person med driv som paradgren.

 

Som delägare hos en av Praktikertjänsts verksamheter:
Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att tillsammans med flera delägare på mottagningen driva och utveckla en mottagning inom företaget. Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Vårt koncept är unikt då du som är delägare hos oss också är verksamhetsansvarig på någon av våra mottagningar. Samtidigt har du tryggheten i att vara anställd. Som verksamhetsansvarig och anställd på våra enheter innebär det även att du omfattas av ekonomisk trygghet då Praktikertjänst står för finansiell stabilitet.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Säffle
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/374
Kontakt
  • Linda Wahlquist, 0766-318154
Publicerat 2024-04-25
Sista ansökningsdag 2024-09-30
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb