Praktikertjänst Dental, Praktikertjänst Stora Wäsby Tandvård

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Stora Wäsby Tandvård växer och tillströmningen av nya patienter är hög, därför vill vi utöka vår personalstyrka med en tandläkare till. 

Verksamheten i Upplands Väsby har 2 mottagningar, den ena i bostadsområde med 3 behandlingsrum och den andra i herrgårdsmiljö med 5 behandlingsrum.

Vi är 5 tandläkare, 7 tandsköterskor och 2 tandhygienister som alternerar mellan mottagningarna. Vi arbetar huvudsakligen med familjetandvård men är även specialiserade inom implantat behandling.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med allmäntandvård och vill fortsätta utvecklas inom brett behandlingsspektra. Vi erbjuder stimulerande och omväxlande jobb med trevliga arbetskamrater.

Bägge mottagningarna har bra kommunikationer samt parkerings möjligheter.

 

Vad kan vi erbjuda dig

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

· Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.

· Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom Praktikertjänst Dental.

· Möjlighet till personlig utveckling. Som anställd inom Praktikertjänst Dental har du tillgång till en stor mängd utbildningar i Praktikertjänst utbildnings portal. Flera av dem är endast tillgängliga för anställda inom Praktikertjänst.

· Vi vill arbeta långsiktigt utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan.

· Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.

· En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.

· Marknadens bästa journalsystem FRENDA.

· Du får ett härligt gäng med mycket personlighet!

· Stora möjligheter till en varierad arbetsdag och goda utvecklingsmöjligheter.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad tandläkare med några års erfarenhet. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. För oss är det viktigt att du är en lagspelare och har lätt att samarbeta med kollegor. 

Hos oss arbetar erfarna kollegor och det finns stor möjlighet till personlig utveckling.  Är du intresserad att bli nischtandläkare så finns det goda möjligheter. Du kommer att arbeta på båda kliniker.

Kvalifikationer

· Legitimerad tandläkare

· Minst 5 års erfarenhet och strävar efter en hög vårdkvalité.

· Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift 

· Att kunna jobba delegerat är en fördel.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person och att du alltid håller en hög kvalitet i ditt odontologiska arbete.

Vi ser gärna att du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring. Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor. Engagemang, empati, vårdkvalitet är för oss viktiga egenskaper.

 

Övrig information

Olika anställningsformer och -grad kan diskuteras. Du kommer att arbeta på båda kliniker.

Är ni ett team som redan jobbar tillsammans och vill fortsätta är båda välkomna med ansökan.

Hittar vi rätt person kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, sök därför tjänsten redan nu!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Upplands Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/466
Kontakt
  • Dina Samara, 0705187918
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb