Hälso&Sjukvård, Stockholms län, Västervården Husläkarmottagning

Information om arbetsplatsen

Västervården Husläkarmottagning och Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning söker enhetschef för vår gemensamma hemsjukvård, Praktikertjänst Hemsjukvård Vällingby. Vi står inför en organisationsförändring där vi gemensamt kommer driva hemsjukvård för våra mest sjuka äldre.

Letar du efter en ny utmaning och är nyfiken på ett spännande uppdrag i arbetet med att bygga framtidens primärvård? Drivs du av att leda och utveckla en verksamhet med fokus på kvalitet och patientsäkerhet? Då är det dig vi söker!

Som enhetschef ansvarar du för verksamheten på Praktikertjänst Hemsjukvård Vällingby. Du leder cirka 10 medarbetare och bemanningen består av sjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor. Du kommer att sitta i ledningsgruppen för hemsjukvården tillsammans med ansvarig hemsjukvårdsläkare och verksamhetschef på Västervården HLM och Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning.

Våra mottagningar ligger i nya fräscha lokaler centralt i Vällingby, mycket nära till buss och tåg (och endast 25 minuter från T-centralen). Vi har cirka 9.000 respektive 12.000 listade patienter, och tillsammans ca 300 hemsjukvårdspatienter.

 

Arbetsuppgifter

Som enhetschef kommer du ha en viktig roll när vi bygger upp en gemensam hemsjukvård. Du kommer kombinera praktiskt och kliniskt arbete i verksamheten samt driva verksamheten enligt regionens riktlinjer och krav. I ditt uppdrag har du ansvar för personal, ekonomi, arbetsmiljö och daglig drift. Du är väl införstådd med ditt uppdrag, dina befogenheter och målen för din verksamhet och kan kommunicera det till dina medarbetare. Du har ett stort och brinnande intresse för din personal. En viktig del av ditt uppdrag blir att utveckla välfungerande rutiner med fokus på kvalitet och patientsäkerhet.

 

Kvalifikationer

Du är distriktsköterska eller sjuksköterska med stor erfarenhet från primärvård och hemsjukvård.  Du har goda IT-kunskaper och behärskar svenska språket väl. Det är meriterande med tidigare chefserfarenhet och erfarenhet av att jobba i journalsystemet Take Care. Du behöver ha B-körkort.

 

Personliga egenskaper

Som person känner du dig trygg i din yrkesroll, är lyhörd, inger förtroende och har lätt för att kommunicera. Du är hjälpsam, engagerad, stöttande och brinner för att utveckla dina medarbetare. Vi ser att du är mål- och resultatinriktad samt intresserad av utvecklingsarbete. Ditt förhållningssätt präglas av ansvarstagande och framåtanda. Du har god förmåga till helhetssyn och lätt för att fatta beslut, är nytänkande och ser hur du kan bidra till att utveckla verksamhet och resultat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vår förmåner

  • Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr
  • Kollektivavtal
  • Förmånscykel
  • Semesterbostäder

 

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Denna rekrytering sker helt genom Praktikertjänst AB. Vi undanbeder oss därför telefonsamtal och mejl från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning och 3 månaders provanställning.
Heltid, deltid kan diskuteras men minst 80% arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/469
Kontakt
  • Åsa Hartzell, 0702059435
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-08-25
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb