Tandvård, Skåne, Bjärnums tandvård

Information om arbetsplatsen

Till vår lilla klinik i Norra Skåne söker vi omgående en tandhygienist. Vi är för närvarande en tandläkare, en tandhygienist och 2 tandsköterskor - men kommer under 2024 behöva utöka på grund av stort patienttryck.  Vi har under åren fått en stor patientstock av trevliga patienter pga att vi bemöter dem på bästa sätt. 

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande arbetsuppgifter som revisionsundersökningar, parodbehandling och förebyggande vård.  Du hjälper även till med steril-  och receptionsarbete vid behov

Terapiplanering sker i samråd med tandläkare som finns alltid som stöd.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist med goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Gärna ett par års erfarenhet från yrket då vi tidigare samarbetat med specialisttandvården och har mycket trevliga patienter behov av stöd. 

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, flexibel och har ett  engagemang i din yrkesroll samt har fokus på bästa omhändertagande av patienterna. 

Övrig information

Vi är en klinik som försöker se till patienternas bästa. Vi använder Frenda journalsystem och digitaliserat avtryckstagningen. Vi söker i första hand någon som kan arbeta heltid men deltid diskuteras. Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Bjärnum
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/100
Kontakt
  • Magnus Sten, 0705782003
Publicerat 2024-02-02
Sista ansökningsdag 2024-04-12

Tillbaka till lediga jobb