Arbetsterapeut, Hallunda

Är du arbetsterapeut som söker nya möjligheter? Är det viktigt för dig med en trygg anställning och mycket fina förmåner. Att få vara en del av en arbetsgrupp där trivsel, gemenskap och flexibilitet genomsyrar allt. Där du kontinuerligt får fortsätta att utvecklas inom din roll.

Då är du den vi söker till tjänsten hos oss på Rehab Hallunda!

Om tjänsten

Som arbetsterapeut har du stor möjlighet att göra skillnad för våra patienter. Du kan möta patienter både på kliniken och i patientens hem, ofta tillsammans med fysioterapeut eller dietistkollega. Arbetet är flexibelt och uppskattar du att få röra på dig och möta patienter med olika diagnoser så är detta en tjänst för dig. Våra kompetenta arbetsterapeuter utför många olika bedömningar, till exempel gällande ADL, arbetsförmåga, minnesutredningar samt motorik hos barn. Det finns möjligheter att fördjupa sig inom något eller några intresseområden, såsom exempelvis långvarig smärta. Vi har regelbundet avsatt tid för att mötas kollegor emellan, samtala, bolla och utveckla verksamheten tillsammans.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad arbetsterapeut nyexaminerad eller med erfarenhet och/eller intresse av arbete inom primärvården. Meriterande med erfarenhet av hemrehabilitering och patienter med långvarig smärta men inget krav.

Som person tror vi att du är prestigelös och en lagspelare som fungerar väl i grupp samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du kan strukturera och prioritera och administrera i ditt arbete. Vidare är du engagerad i ditt arbete, nytänkande och hittar lösningar. Du har alltid patienten i fokus och är bra på att skapa relationer för att få patienten att känna sig trygg och delaktig.

Vi erbjuder:

 • Bra introduktion med en fadder som hjälper dig in i verksamhetens rutiner
 • Mentorsprogram för våra mer oerfarna arbetsterapeuter
 • Goda möjligheter till kompetensutveckling 
 • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider 
 • Korta beslutsvägar 
 • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år 
 • Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp 
 • Individuell lönesättning 
 • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns 
 • Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning 
 • Vi tillämpar 6 månaders provanställning 

Information om arbetsplatsen

Rehab Hallunda ligger nära t-banestationen och har ett nära samarbete med de övriga 7 Rehab kliniker inom Praktikertjänst, närliggande vårdcentraler, BVC, BUMM och kommunen. Vi är drygt 20 medarbetare på enheten. Arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kiropraktorer, receptionister, klinikassistent och enhetschef, alla arbetar vi tillsammans för att skapa bästa möjliga vård för våra patienter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Vårt mål är en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar omtanke, nytanke och professionalism. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss. 

Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss. Vi välkomnar därför nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Vi tror på ständig förbättring och att det uppnås bäst genom en ömsesidig dialog.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Botkyrka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/345
Kontakt
 • Sandra Berggren, 010-1283881
Publicerat 2024-04-18
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb