Helsingborgstandläkarna

Information om arbetsplatsen

Hej och välkommen till Helsingborgstandläkarna. Vi är belägna på Springpostgränden i centrala Helsingborg och är en ljus klinik med högt i tak. Kliniken har 4 behandlingsrum och i teamet är vi 5 personer: 1 tandläkare, 2 tandsköterskor, 1 receptionist/sköterska och så förhoppningsvis du, vår nya tandhygienist

Vi jobbar tätt samman och det är inga svårigheter att få till en dialog om en förändring/förbättring. Vi hjälps åt och tar oss tid att stötta varandra. Under introduktionen får du möjlighet att lära känna oss och vårt arbetssätt. Vi har härliga patienter som uppskattar vår kompetens och som prioriterar sin munhälsa. 

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att man undersöker och behandlar huvudsakligen vuxna patienter. Man får träffa enstaka barnpatienter i månaden för profylax. Patienterna kallas av vår receptionist men man ska vara delaktig i hur luckor kan fyllas. 

Som tandhygienist ligger det huvudsakliga fokuset på ditt kliniska arbete men utöver det har du några ansvarsområden som t.ex. DAC eller autoclav. Ansvarsområdena skiftar i regel för att man ska få en så god kännedom om kliniken som möjligt. 

Arbetet är upplagt enligt solo-group där två team delar på en klinik. På så vis håller vi dagarna något kortare men tiderna varierar. Måndag onsdag jobbar vi 12:45-19:15 och tisdag/torsdag jobbar vi 06:45-13:15. Fredagar jobbar vi antingen 06:45-12:45 eller 11:15 till 17:15. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Att förstå danska är meriterande då vi har en del danska patienter. Vi är en liten arbetsgrupp och stort fokus läggs på att vi alla ska trivas ihop och att vi kan arbeta bra tillsammans mot våra mål. 

Vi ser gärna att du har 3 års erfarenhet av kliniskt arbete som tandhygienist. 

Personliga egenskaper

Serviceminded - vi strävar mot att ge patienten en så bra upplevelse som möjligt, från bokning till behandling och slutligen betalning. 

Lösningsorienterad - om/när ett problem uppstår försöker vi se lösningar istället för att stanna vid att endast konstatera att något är fel

Trygg i din yrkesroll - du känner dig bekväm med att undersöka och diagnosticera sjukdomar i munhålan och kan prata med patienten om vad man kan sätta in för åtgärder. 

Övrig information

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 12e augusti
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90
Ort Helsingborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/415
Kontakt
  • Eddie Moberg
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb