Hälso&Sjukvård, Skåne län, Hälsocentralen Sankt Hans

Är du allmänspecialist som söker nya möjligheter? Är det viktigt för dig att jobba inom ett vårdföretag som präglas av kvalité och kontinuitet där vi tillsammans driver framtidens vård? Vill du ha möjlighet att påverka och trivs med att beslutsvägarna är korta?

Då ska du söka tjänsten hos oss på Hälsocentralen Sankt Hans! 

Om arbetsplatsen

Vi är en liten familjär vårdcentral som ligger på Fäladstorget i norra Lund. Vårdcentralen är en del av Praktikertjänst och verkar inom Hälsoval Skåne. Vi har ca 7000 listade patienter, stabil bemanning med 4 specialister, 3 ST-läkare, BVC, MVC, samt diabetes och astma-/KOL-mottagning. Som en liten enhet arbetar vi tätt ihop för att ge våra patienter bästa möjliga kvalité på vården och ett gott bemötande. Korta beslutsvägar är centralt i det fortlöpande förbättringsarbetet. 

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare har du din egen patientlista med sedvanlig planerad och akut mottagning. Vi har inte drop-in, utan alla besök är bokade. Därutöver ingår handledning av AT/BT, ST och läkarstudenter, samt eventuellt BVC-arbete. Uppdraget utformas i möjligaste mån efter ditt intresse och erfarenheter. Du välkomnas att engagera dig och påverka utvecklingen av vår verksamhet.

Kvalifikationer

  • Specialist i allmänmedicin, gärna med några års erfarenhet av primärvårdsarbete.
  • Flytande svenska och god engelska.
  • Handledarutbildning och tidigare handledningserfarenhet är meriterande men inget krav
  • Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lyhörd och genom god kommunikation med patienterna, får dem att känna sig hörda och låter dem vara delaktiga i sin egen vård. Du arbetar evidensbaserat och strävar efter hög medicinsk kvalitet, samt har ett hållbart arbetssätt med rimlig effektivitet.  Du bör trivas med att ha ett nära samarbete med både läkarkollegor och andra yrkeskategorier, där dörrarna är öppna och vi stöttar varandra. Vi är i ständig utveckling och söker någon som vill vara med på resan när vi hjälps åt att bygga vidare på vår verksamhet.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sandra Berggren sandra.berggren.1@ptj.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sisa ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/435
Kontakt
  • Sandra Berggren, 010-1283881
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb