Hälso&Sjukvård, Gävleborgs län, Bollnäs Vårdcentral

Om oss
Ta chansen att jobba som ST-läkare hos oss!
På Bollnäs hälsocentral har vi samlat all vår kunskap under samma tak, vilket gör att vi skapar en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård, där vi tillsammans gör skillnad för våra ca 18000 listade patienter. Vi arbetar med kontinuitet, kvalitet och arbetsglädje

Här har du närhet till ett välfungerade sjukhus och personlig kontakt med slutenvårdskollegor, du som läkare får hantera hela bredden av primärvårdspatienter fullt ut. Vi kan även garantera ett välfungerade samarbete med kompententa arbetskamrater inom de övriga professionerna på Hälsocentralen. Hos oss är teamsamverkan god och vi sätter alltid patienten i fokus. Hos oss har vi även ett flertal fastanställda allmänspecialister.

Vi är mån om din arbetsmiljö och ser vikten av att du som läkare har ett avgränsat uppdrag, med möjlighet till bra arbetstider, fortbildning och samverkan

Din roll
Vi söker nu dig som är leg läkare och behörig att påbörja ST-tjänstgöring i allmänmedicin för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebär självständiga bedömningar, undersökningar, undervisning och deltagande i teamarbete. Arbetet innebär både traditionella mottagningsbesök och via digitala vårdkontakter. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Arbetet präglas av variation och det är viktigt med egen initiativförmåga.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Här leder du som läkare det medicinska insatserna genom din kompetens och erfarenhet. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete och verksamheten.
Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga medarbetare i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Om dig
För att vara aktuell för den här tjänsten är du legitimerad läkare samt behörig att påbörja ST-tjänstgöring. Viktigt för oss är att du har rätt inställning. Du värnar om att hålla hög kvalitet i ditt arbete – alltid med ett helhetstänk och med patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Ansökan och kontakt
Kom och jobba hos oss på Bollnäs Hälsocentral!
Intervjuer kan komma att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Olsson biträdande verksamhetschef 073-070 03 19 eller Susanne Svahn verksamhetschef 070-719 16 15

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Bollnäs
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2024/388
Kontakt
  • Peter Olsson, 073-0700319
Publicerat 2024-04-29
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb