Hälso&Sjukvård, Stockholm, Hälsan Vasa

Information om arbetsplatsen

Hälsan Vasa är en enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje. Vi har lång erfarenhet av att bedriva rehab. Vi söker dig som är legitimerad Fysioterapeut och letar efter en riktigt bra arbetsplats.

I personalstyrkan finns det fysioterapeuter, arbetsterapeuter, receptionister, dietister och kiropraktorer. Alla har god erfarenhet av primärvård och en positiv inställning till att samarbeta interprofessionellt. Vi har nya fräscha lokaler och är lokaliserade vid en handelsplats med gratis parkering. Tillsammans arbetar vi för en kvalitativ vård och ett gott omhändertagande av våra patienter. Samtidigt har vi roligt på jobbet! 

Hos oss finns möjlighet att till viss del del själv styra sina arbetstider. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla en god psykosocial och fysisk arbetsmiljö. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet finns att träna på mottagningens gym.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna ligger inom främst på klinik men kan också varvas med hemrehabilitering.  Journalskrivning sker i TakeCare. Handledning av studenter kan ingå i uppdraget. Det finns även möjlighet att att hålla i grupper och patientutbildningar.

 

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vidareutbildning och erfarenhet är meriterande. Vi har ett väl inarbetat mentorskap för att säkerställa bästa möjliga introduktion.

 

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du är en bra lagspelare och trivs med att samarbeta med kollegor. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas. Är du sökande och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att höra av dig! Skulle du vilja söka tjänsten via mejl går det bra att skicka CV och personligt brev till sara.warnquist@ptj.se.

Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Vi är inte heller intresserade av att hyra personal, tack.

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/453
Kontakt
  • Sara Warnquist
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb