Specialistläkare sökes till Praktikertjänst, Vällingby Neuro

Är du intresserad av att driva en urologmottagning och samtidigt bli del av Sveriges största privata vårdgivare?

Vi söker just nu efter en verksamhetsansvarig specialistläkare UROLOGI till Victoria Urologi på Medborgarplatsen, Stockholm.

Mottagningen Vällingby Neuro har sedan år 2014 varit etablerad i Läkarhuset Vällingby. Lokalerna är moderna och ligger i anslutning till centrum och tunnelbana. Laboratorium och röntgen finns i samma hus.


Remisser kommer ifrån akutsjukhus, specialistenheter och primärvård. Parkinsons sjukdom, epilepsi samt kronisk migrän hör till våra största sjukdomsgrupper där uppdraget är allmän neurologi. Vi använder journalsystemet Take Care med hög tillgänglighet via ”MittPtj” samt 1177.
På mottagningen arbetar tre neurologer (en heltid och två deltid), fyra neurofysiologer (samtliga deltid) och tre BMA. Sjuksköterska och sekreterare arbetar heltid och mottagningen är öppen vardagar 8:00-16:30.

Mottagningen drivs inom ramen för vårdval neurologi i region Stockholm där vi arbetar efter ledorden Trygghet, Tillgänglighet, Kontinuitet och Kompetens och där vi är särskilt angelägna om att patientmötet blir bra.

När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, så som säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

Besök arbetsplatsens webbsida https://bit.ly/3yWL90M

Arbetsuppgifter

Arbetets innehåll samt omfattning kan skräddarsys efter dina önskemål inom specialiteten och vårdvalet neurologi. Möjlighet finns att arbeta heltid eller deltid i omfattning enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistexamen inom neurologi och har minst två års erfarenhet som specialistläkare inom området.
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper

Du har ett eget driv, en god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har ett gott bemötande gentemot patienter, anhöriga och kollegor och besitter en hög social kompetens.

Övrig information

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Låter det här intressant? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Cecilia Adelöw, Verksamhetsansvarig Neuro
cecilia.adelow@ptj.se
073-692 61 61

Anna-Karin Bergström, Affärsutvecklare/Rekryterare
anna-karin.bergstrom@ptj.se
070-166 71 20

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vällingby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/70
Kontakt
  • Anna-Karin Bergström, 010-1287120
Publicerat 2022-10-21
Sista ansökningsdag 2023-02-28

Tillbaka till lediga jobb