Välkommen till en av Stockholms bästa vårdcentraler!

Information om arbetsplatsen

Västervården öppnade upp för mer än 30 år sedan och är en arbetsplats som präglas av en familjär miljö, med en sammansvetsad personalgrupp som ständigt jobbar för att utvecklas och ge bra och nära vård till våra patienter. Beslutsvägarna är korta, och det är högt i tak. Vi strävar efter kontinuitet och att vi ska ge den bästa vården utefter de förutsättningar vi har. Digifysisk vård är en självklar del av vårt arbetssätt, och vi har en genomarbetad digital mottagning. Stort fokus läggs nu efter pandemin på utveckling av våra mottagningar för kroniker. Att delta i fortbildning är nödvändigt och uppmuntras, och vi ordnar intern fortbildning flera gånger per termin.

På husläkarmottagningen är vi 20 anställda. Teamet består av specialistläkare, ST-läkare, undersköterskor, distriktssköterskor, sjuksköterskor och medicinska sekreterare. Vi har i nuläget ca 10 100 listade patienter.

Västervården är belägen i trevliga och ljusa lokaler i Vällingby Centrum, med bra kommunikationer och ett stort utbud av affärer och restauranger.

Kan finnas möjlighet att på sikt bli verksamhetsansvarig delägare och ingå i ledningsgruppen på husläkarmottagningen. Som verksamhetsansvarig är du med och beslutar om den dagliga driften och du blir dessutom delägare i Praktikertjänst – Sverige största privata vårdaktör. 

Arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete som specialist i allmänmedicin. Du kommer ha en fast lista med patienter, och arbeta med både planerade och akuta besök under en vanlig dag. Du kommer även att sitta som konsult i den digitala mottagningen, i tätt samarbete med sjuksköterskor. Handledning av AT- och ST-läkare. Stor möjlighet finns att påverka det dagliga arbetet och upplägget av tidboken. Hur vill du att din arbetsmiljö ska vara?

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är öppen och trygg i din yrkesroll, som tycker om att samarbeta och lösa problem tillsammans. Du tycker också det är viktigt med flexibilitet, lyhördhet, att ta initiativ, och förstår vikten av bra kommunikation. Intresse för utveckling och kvalitetsarbete är ett plus.

Övrig information

Vi lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen, med dagligt fika, extra festligt fredagsfika, konferens och trevliga aktiviteter under terminerna. Vi erbjuder generösa friskvårdförmåner (5000 kr/år).

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser helst att du arbetar minst 90%, men deltid under denna nivå kan diskuteras.

Välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med vår Affärsutvecklare Linda Wahlquist på telefon 0766-318154 alt mejla linda.wahlquist@ptj.se
Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt gärna ett personligt brev. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Vällingby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/123
Kontakt
  • Linda Wahlquist, Affärsutvecklare, 0766-318154
  • e post, linda.wahlquist@ptj.se
Publicerat 2023-05-04
Sista ansökningsdag 2023-07-14

Tillbaka till lediga jobb