ST-läkare i allmänmedicin

Vi söker ett läkarteam av allmänspecialister samt ST inom allmänmedicin

Önsta Gryta Vårdcentral i Västerås fortsätter sin utvecklingsresa. Vill Du vara med!

Vi växer och har nyligen flyttat in i nya moderna lokaler med flöden morgondagens primärvård med effektiva vårdprocesser och stor laganda. Vi söker ett team av specialistläkare inom allmänmedicin som vill vara med och utveckla Önsta Gryta till en kvalitativ verksamhet med patient och medarbetare i fokus. 

På Önsta Gryta kommer du ha goda möjligheter att vara med och forma verksamheten, ta stort ansvar och tillsammans med övriga delägare, verksamhetschef och medarbetare på vårdcentralen sätter ni er egna touch. Är du en person som brinner för mötet med patienten så kommer du ta vårdcentralen till ytterligare en nivå i primärvårdsuppdraget!

Vi söker ett dig som allmänspecialist och som vill ingå i ett nytt läkarteam.
Du är utbildad specialist i allmänmedicin, har några års erfarenhet av arbete på vårdcentral och som förstår primärvårdens spelregler och utveckling. Då vi söker fler allmänspecialister till verksamheten ser vi gärna kollegor som pratat om att arbeta tillsammans eller arbetar tillsammans idag och vill göra detta i en stimulerande miljö. 

Vi söker dig som ST och som vill ingå i ett nytt läkarteam.
Vi söker Dig som är Legitimerade läkare. Befintlig ST i allmänmedicin som kanske är på väg att flytta hit rankas högt. Sökande som genomgått AT-utbildning i Sverige är meriterande. Du ska ha god kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga, vi har högt i tak med korta beslutsvägar och tätt samarbete.

Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och innovation samt väljer att se möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ med stort ansvar för helheter i fokus. Vidare har du ett driv som kommer ta verksamheten till nästa nivå!

Det är meriterande om du har intresse för handledning av AT- och ST-läkare samt erfarenhet av personalansvar och/eller ledarerfarenhet sen innan. Det är ett plus om du har ett sunt tänk kring affärsmässighet och är bekväm med att hålla en ekonomi i balans parallellt med ett gott ledarskap för kliniken. Som delägare är du en synlig person med tydlighet som paradgren.

Mer om Önsta Gryta Vårdcentral:
Önsta Gryta har drygt 11 000 listade patienter med hög nöjdhetsgrad. Vårdcentralen äger hela primärvårdsuppdraget för vårdcentral inklusive MVC och BVC samt egna fysioterapeuter.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Västerås
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/368
Kontakt
  • Linda Wahlquist, 0766318154
Publicerat 2024-04-24
Sista ansökningsdag 2024-09-30
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb