Tandhygienist Göteborg

Information om arbetsplatsen

Norra Älvstranden växer. Det gör Elvanstandläkare också. Vår klinik har i dag 2 allmäntandläkare samt 1 specialist inom käkkirurgi. Tack vare dessa deltidsspecialist håller vi den mesta tandvården inom kliniken och våra patienter kan stanna på din hemmaklinik i stället för att remitteras vidare. Även för oss som arbetar här är specialistens närvaro ett stort plus – vi är varandras bollplank och kunskapslyft.
Inom klinikens breda spektrum av behandlingar finner du bland annat allmän och estetisk tandvård, käkkirurgi samt komplett implantatbehandling.

Nu söker vi en ytterligare tandhygienist som förutom att arbeta kliniskt vill arbeta 1-2 dagar i veckan administrativt och då framför allt utveckla mottagningens kvalitetsarbete inom Praktikertjänst ledningssystem samt även handha kliniken beställningar och inköp.

Delaktighet, personlig utveckling, kunskapsutbyte, gemenskap. Vi som arbetar på Elvanstandläkare tycker att vi har en fantastisk arbetsmiljö, dessutom i smarta och vackra lokaler. Vi arbetar i team, där var och en är lika viktiga och har en tydlig roll. På Elvanstandläkare kan du påverka verksamheten och din egen situation samtidigt som du är del av någonting större.

Hos oss är varje anställd handplockad för att vara en del av det perfekta teamet!

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist är flexibel. Du får ta hand om revisioner och parodbehandlingar samt förebyggande tandvård. Vi har en del äldre patienter med stort vårdbehov. Tjänsten är flexibel och vi vill forma den tillsammans med dig. För att få nödvändiga kunskaper inom vårt ledningssystem samt inköpsrutiner så har vi möjlighet att erbjuda båda intern samt extern utbildning utifrån behov och erfarenhet.

Kvalifikationer

Du är leg tandhygienist. Helst jobbat några år men är du ambitiös och rätt person så finns det en plats för dig hos oss.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi behöver dig som brinner för tandvård och att göra skillnad för patienten. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är engagerad och intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas.

Övrig information

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.
Lönespannet för denna tjänst är satt till 45-50 tkr/mån för rätt kandidat.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Så sök nu!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 april - 31 maj
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/130
Kontakt
  • Johan Damberg, 070-7390333
Publicerat 2023-05-02
Sista ansökningsdag 2023-08-31

Tillbaka till lediga jobb