Information om arbetsplatsen

Läkargruppen Landskrona är en liten läkarledd vårdcentral mitt i centrala Landskrona, där kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet är ledorden. Vi sitter i moderna, ljusa lokaler som genomsyras av en lugn och fridfull atmosfär gynnsam både för personal och patienter. 

Vi är ett litet sammansvetsat team som trivs på jobbet och möter våra patienter och arbetskamrater med ett leende. Vi är sju personer; två läkare, två sjuksköterskor, två undersköterskor och en sekreterare som bemannar kliniken dagligen. Fysioterapeut, psykolog, arbetsterapeut och dietist arbetar deltid och kommer in någon dag i veckan. Vi har högt i tak och alla hjälps åt och arbetar över yrkesgränserna när det behövs. 

Vår arbetsmodell har visat sig vara ett mycket lyckat koncept både för våra medarbetare och patienter. Detta har bekräftats i både medarbetarenkäter och patientenkäter. Sedan starten 2020 har vi växt från 1300 listade till 3500 och vi behöver nu utöka med ytterligare läkarresurser. 

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du träffa patienter i olika åldrar och med olika medicinska behov vilket ger dig möjlighet att använda din medicinska kunskaper och färdigheter dagligen. Du kommer ansvara  för din egen patientlista och det är bara du som träffar dina patienter oavsett om de kommer på planerade besök, söker akut eller kontaktar dig digitalt via vår mobilapp, vilket ger dig möjlighet att följa patienterna över tid. Du kommer precis som de andra läkarna ha öppen telefontid en timme varje dag, så att dina patienterna lätt kan komma i kontakt med dig. 

På Läkargruppen Landskrona är teamarbete både en realitet och självklarhet. Alla personalgrupper arbetar väldigt nära varandra och våra dörrar står alltid öppna för kollegiala frågor och diskussioner. Vi har också dagliga, korta klinikmöten för att hålla alla ajour med vad som händer. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som gjort din AT i Sverige eller har minst 2 års erfarenhet från svensk primärvård. Eventuellt kan du även vara nyutexaminerad från svenskt universitet och väntar på AT. Du måste behärska det svenska språket väl både i tal och skrift. Erfarenhet av vårt journalsystem PMO är ett plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper

Du är trygg i dig själv och i din roll som läkare och är inte rädd för att fråga om hjälp då du inte kan. Du har gott omdöme, är prestigelös och kommunicerar på ett tydligt sätt. Vi vill du sätter dina patienter i fokus, samtidigt som du ser dig själv som en del av ett större sammanhang; en del av teamet och verksamheten. 

Övrig information

Mottagningens öppettid är mån-fre kl 8-16. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, men vår utgångspunkt är 100%. Intervjuer kommer ska löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar angående praktisk tjänstgöring samt kontakt med rekryterare avböjes. 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240701
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Landskrona
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/800
Kontakt
  • Camilla Ling Jinnestål, 0418-487011
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb