Hälso&Sjukvård, Stockholm, Västervården Husläkarmottagning

ST i allmänmedicin

Nu erbjuder vi ytterligare en ST-tjänst i allmänmedicin hos oss på Västervården husläkarmottagning i Vällingby då vi fått möjligheten att utöka våra ST-tjänster.

Information om arbetsplatsen

Västervården HLM är en väletablerad läkarmottagning inom Praktikertjänst med cirka 9.000 listade patienter. Vi har stabil bemanning med drygt 20 medarbetare som arbetar tillsammans. Ett glatt gäng där arbetsglädje, samarbete, korta beslutsvägar och ett bra bemötande ligger i fokus. Vi är 6 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare samt en AT-läkare. Vi har sjuksköterskeledda mottagningar inom diabetes, hypertoni och astma/KOL. Vi är en välfungerande arbetsplats och vi har en bra utbildningsmiljö för våra ST-läkare. Vi har ett patientcentrerat arbetssätt genom delaktighet, utbyte av kunskap och kontinuerliga förbättringsarbeten. Vi har regelbunden fortbildning och gemensamma fallgenomgångar varje vecka. Fokus ligger på hög medicinsk kvalitet och på personalens arbetsmiljö och trivsel. Vi finns i moderna och ljusa lokaler högst upp i Vällingby Läkarhus i Vällingby centrum, med tunnelbana och bussar alldeles intill. Dagen inleds med ett kort gemensamt möte för hela mottagningen. Vi har bra förmåner med gemensam frukost, fruktkorg, höst och vår-konferens och generöst friskvårdsbidrag.

 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som läkare i allmänmedicin med egen mottagning. Du har en utsedd handledare och har en timmes handledning i veckan och det finns alltid en resursläkare (specialist) att fråga under arbetsdagen när det behövs.

Kvalifikationer

  • Legitimerad läkare som genomgått AT eller BT.
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
  • Datorvana med vana att skriva sina journaler.
  • Erfarenhet av arbete i TakeCare meriterande, men ej nödvändigt.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Personliga egenskaper

Du har siktet inställt på att bli specialist i allmänmedicin. Du är noggrann, driven och empatisk och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Du sprider en positiv stämning omkring dig och vill bidra till en god arbetsmiljö. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper samt förutsättningar för att träda in i en ST-roll.

Övrig information

Heltid, deltid kan diskuteras men minst 75% arbetstid.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/432
Kontakt
  • Åsa Hartzell, 0702059435
Publicerat 2024-05-18
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb