Tandvård, Blekinge län, Lokstallarna Tandvård

Information om arbetsplatsen

Vill du bli tandsköterska i vårt nya tandvårdsteam på Lokstallarna Tandvård i Karlskrona? Vi på Lokstallarna utför allt från bastandvård till mer komplicerade fall inom protetik, kirurgi och parodontologi. Vi arbetar också med estetisk tandvård och utför bland annat tandreglering med Invisalign. På kliniken arbetar två team bestående av tandsköterskor, tandhygienister, tandläkare och vi har även tillgång till en parodontolog.

Mottagningen finns i ljusa, nyrenoverade lokaler med närhet till kommunikationer. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt samt att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt. För oss är det viktigt att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder dig:

- en mottagning i framkant vad gäller tandvård

- stora möjligheter att vara delaktig i mottagningens utveckling

- frihet att ansvara för det administrativa arbetet i receptionen

- att utvecklas inom delegerat patientarbete

 

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer det att bli mycket variation i arbetet. Det ingår bland annat att jobba delegerat inne på rum, assistera tandläkare, sterilarbete samt att arbeta administrativt i reception med kallelser, tidboksplanering och patientkontakter. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

 

Kvalifikationer

Du är en utbildad tandsköterska med några års erfarenhet av att arbeta kliniskt och med receptionsarbete.

 

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, gillar att samarbeta och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har god organisationsförmåga och är duktig på att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrig information

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Så sök nu!

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka: kan diskuteras, vi arbetar enligt sologroupschema
Önskat tillträdesdatum: 2024-09-01

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Karlskrona
Län Blekinge län
Land Sverige
Referensnummer 2024/467
Kontakt
  • Kajsa Friman, +46101283645
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb