Hälso&Sjukvård, Stockholms län, Västervården Husläkarmottagning

Information om arbetsplatsen

Västervården HLM är en väletablerad läkarmottagning inom Praktikertjänst med cirka 9000 listade patienter. Vi har stabil bemanning med drygt 20 medarbetare som arbetar tillsammans. Ett glatt gäng där arbetsglädje, samarbete, korta beslutsvägar och ett bra bemötande ligger i fokus. Vi är 6 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare samt en AT-läkare. Vi har sjuksköterskeledda mottagningar inom diabetes, hypertoni, osteoporos och astma/KOL samt rehabkoordinator.

Vi är en välfungerande arbetsplats med ett patientcentrerat arbetssätt genom delaktighet, utbyte av kunskap och kontinuerliga förbättringsarbeten. Fokus ligger på hög medicinsk kvalitet och på personalens arbetsmiljö och trivsel. Vi finns i moderna och ljusa lokaler högst upp i Vällingby Läkarhus i Vällingby centrum, med tunnelbana och bussar alldeles intill. Dagen inleds med ett kort gemensamt möte för hela mottagningen. Vi har bra förmåner med gemensam frukost, fruktkorg, höst och vår-konferens och generöst friskvårdsbidrag.

Fram tills nu har vi haft en underleverantör som vi remitterat till för psykologkontakt men vill nu ha den kompetensen här hos oss i stället.

 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som psykolog inom primärvården- bedöma och behandla vuxna patienter med mild till måttlig psykisk ohälsa. Bedömning av vårdbehov och vårdnivå samt kartläggning, rådgivning och kortare behandlingskontakter av ångest-, stress, depression-, kris- och sömnproblematik. Inom Praktikertjänst finns ett regionalt psykosocialt primärvårdsnätverk för utbyte av arbetssätt och kollegialt stöd.

 

Kvalifikationer

  • Legitimerad psykolog
  • Erfarenhet av primärvården är meriterande.
  • Nyfikenhet att utveckla psykosociala teamets arbetssätt på vårdcentralen.
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skift.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Du har siktet inställt på att arbeta som psykolog på vårdcentral. Du är noggrann, driven och empatisk och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Du sprider en positiv stämning omkring dig och vill bidra till en god arbetsmiljö. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper samt förutsättningar för att träda in i en roll som psykolog på vårdcentral.

 

Övrig information

Heltid, deltid kan diskuteras men minst 80% arbetstid. Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning och 3 månaders provanställning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/470
Kontakt
  • Åsa Hartzell, 0702059435
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb