Praktikertjänst Vård, PTJ Vård Vårdcentralen Läkarhuset

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Läkarhuset är en centralt belägen vårdcentral mitt i Göteborg. Vårdcentralen ligger i Läkarhuset på Södra vägen 27 (vid Heden). Det är en vårdcentral med ca 5700 listade patienter och ca 16 st anställda. På vårdcentralen arbetar allmänspecialister, ST läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, Psykolog och undersköterskor. Vi tar emot AT läkare, studenter från läkarprogrammet, sjuksköterskeprogrammet och undersköterskeprogrammet regelbundet.

Vi har BVC verksamhet i våra lokaler, i samarbete med Meliva. Vi har även fysioterapeut på mottagningen 1-2 gånger /vecka. Utöver vårdcentralen rymmer Läkarhuset olika  specialistmottagningar som vi har ett gott samarbete med. Vårdcentralen har sedan drygt 3 år tillbaka  digitala vårdkontakter, MittPTJ, där patienten kan få kontakt med oss via chatt. Vi kan även ha videobesök genom detta system.

Vi är liten familjär arbetsgrupp med engagerade medarbetare.

Vi arbetar ständigt för att förbättra och utveckla vårdcentralen för att kunna erbjuda en bättre vård med hög tillgänglighet. För att komma dit jobbar vi tillsammans med att utveckla våra arbetssätt, hitta nya bättre lösningar, strukturera vårt arbete och jobba med kvalitet i alla frågor. Vi gillar att tänka nytt.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som legitimerad läkare med sedvanliga arbetsuppgifter så som planerad- och akut mottagning, hembesök, telefonbesk, digitala vårdkontakter som chatt och videobesök. Du får självständigt genomföra konsultation men har nära kontakt med specialister i allmänmedicin att rådfråga vid behov. 

Tjänsten kan övergå till en ST-tjänst så snart en av våra ST-platser öppnas upp. 

Kvalifikationer

Utbildad läkare med svensk legitimation. Meriterade är om du har arbetat på vårdcentral tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid flexibilitet, nytänkande och personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Du värdesätter en arbetssituation där du kan påverka både din egen och verksamhetens utveckling. Vidare uppskattar du att arbeta tillsammans med de övriga professionerna på mottagningen. Du har ett stort engagemang både i mötet med den enskilda patienten och för mottagningen i sin helhet.

Vi är förändringsbenägna och tycker om när du vill ta stort ansvar för den vård du erbjuder och för din utveckling. 

Vi jobbar tillsammans för att göra vården bättre. Det tror vi att den blir, om de som jobbar hos oss har ett genuint intresse för primärvårdens patienter och dess utmaningar. Är glad, positiv och gillar ett gott skratt. 

 

Övrig information

Mottagningen är öppen måndag till fredag 07,00-17,00 år då bemannad av läkare, sjuksköterska och undersköterska.  Vi har individuellt schema där det finns möjlighet att påverka din dag.

Vi ägs av Praktikertjänst AB. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Individuell lönesättning. Vi tänker intervjua löpande, och observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan.

 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningen avslutas 2025-02-28
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024 09 01
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/457
Kontakt
  • Mikael Tjernström
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-07-07

Tillbaka till lediga jobb