Stockholm Kids, Stockholm

Är du barnläkare och är redo för något nytt? Vill du på sikt även ha möjligheten att bli delägare? Just nu söker Stockholm Kids BUMM i centrala Stockholm en barnläkare. Här jobbar ett engagerat team som gärna välkomnar dig in i gruppen!

Start: Enligt överenskommelse
Ort:
Centrala Stockholm
Omfattning:
gärna 100%, går att diskutera

Om tjänsten:

Kliniskt arbete som barnläkare på BUMM enligt uppdraget i vårdvalet i Region Stockholm. Om du brinner för kvalitetsarbete och kan se dig som medicinskt ledningsansvarig på mottagningen är det ett plus.

I denna rekrytering finns på sikt möjlighet till delägarskap i Praktikertjänst. Som delägare är du tillsammans med övriga delägare på mottagningen också verksamhetsansvarig och får därmed möjlighet att påverka och ta ansvar i stort som smått. Till våra delägares hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden som exempelvis HR, ekonomi, juridik och fastighet.

Kvalifikationer

Legitimerad specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin. Eventuell subspecialitet är meriterande.

Som person tror vi att du är en trygg person som är väl förankrad i din kunskap och i din förmåga till ett professionellt bemötande av såväl barn och ungdomar som deras vårdnadshavare. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att hålla dig uppdaterad kompetensmässigt och att hålla hög kvalitet i patientmötet.

Du har ett engagemang i mottagningens utveckling och är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i mötet med barnen och ungdomarna samt med dina kollegor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som lyhördhet och förmåga till samarbete.

Om Stockholm Kids City BUMM

Mottagningen bedriver specialistvård på uppdrag av Region Stockholm. Vi finns i härliga och ändamålsenliga lokaler och erbjuder en positiv arbetsmiljö, flexibilitet, förmånliga villkor, korta beslutsvägar och stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten.

Övrig information

För frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Evelina Bihl på telefon 070-459 35 96 eller evelina.bihl@ptj.se. Urvalsprocessen sker löpande.
Du kan också välja att ta en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Anna-Karin Bergström på telefon 070-166 71 20 eller anna-karin.bergstrom@ptj.se.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/150
Kontakt
  • Moa Trankell, 010-1283665
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb