Kontoret, Affärsutveckling Ledning, Regional Affärsutveckling

Vill du vara med och leda vår nya vårdcentral i Ystad? Nu söker Praktikertjänst en delägare och specialist i allmänmedicin till vår kommande nystart!

Vid Arenastaden i Ystad öppnar vi sommaren 2025 en helt ny vårdcentral. Här kommer du ha möjlighet att tillsammans med ytterligare en specialist i allmänmedicin bygga upp verksamheten från grunden. Det är stor efterfrågan efter ytterligare primärvård i Ystad och här finns alla möjligheter att få vara med att bygga upp en riktigt fin verksamhet tillsammans med det team – du själv är med och skapar.

 

Är du specialist i allmänmedicin? Vill du axla ett större ansvar?

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin, har några års erfarenhet av arbete på vårdcentral och som förstår primärvårdens spelregler och utveckling. Du är trygg i din yrkesroll, trivs med utmaningar och innovation samt väljer att se möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ med stort ansvar för helheter i fokus. Vidare har du ett driv och vill vara med och bygga upp- och utveckla verksamheten till en framtida riktigt bra såväl arbetsplats som av patienterna uppskattad vårdcentral.

Rollen innebär ett delat praktik- och delägaransvar tillsammans med ytterligare specialist i allmänmedicin. Utöver läkarrollen kommer du även att bli delägare i Praktikertjänst samt ansvara för vårdcentralen. Ledningen utgörs av delägargruppen som du ingår i.

Som verksamhetsansvarig kombinerar du kliniskt arbete i verksamheten med att driva verksamheten enligt regionens riktlinjer och krav. I ditt uppdrag har du ansvar för verksamhet, ekonomi och personal med stöd av både ledningsgruppen och Praktikertjänst med resurser inom ekonomi, HR, juridik, kvalitet och marknadsföring.

 

Vad innebär det att vara delägare i Praktikertjänst?
Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att tillsammans med andra delägare på mottagningen driva och utveckla verksamheten. Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

 

Om Praktikertjänstmodellen

Praktikertjänst ägs och drivs av vårdprofessionen, däribland läkare och sjuksköterskor. Friheten är vårt DNA och bolaget bildades för mer än 60 år sedan med ett enda syfte – att ge mer tid för vård.

Ägarmodellen bygger på tillit och ger varje verksamhet möjlighet att själv bestämma över exempelvis arbetssätt, arbetstider och utbildning.

Praktikertjänst erbjuder hälso- och sjukvård i 20 av 21 regioner och primärvård i 16 av dessa. Varje klinik drivs lokalt av en eller flera delägare som sätter sin egen prägel och sitt eget koncept på driften.

 

Tillträde:

Juli-augusti, 2025

 

Ansökan:

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan som består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå en personlig intervju inför en eventuell rekryteringsprocess.

 

Frågor:

Kontakta Kalle Sandberg, affärsutvecklare och ansvarig för projektet.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Juli-augusti 2025
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Ystad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/355
Kontakt
  • Kalle Sandberg, 070-7893971
Publicerat 2024-06-02
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb