Hälso&Sjukvård, Gävleborg, Bollnäs Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Bollnäs Hälsocentral är störst i Gävleborg och finns belägen på Bollnäs sjukhus. Uppdraget att bedriva primärvård har vi av Region Gävleborg genom hälsovalssystemet där vi vill vara det naturliga valet i Bollnäs. Vi erbjuder en trivsam och familjär atmosfär där vi hjälper varandra. Omtanke och nytanke är två av våra ledord som ger dig möjlighet att trivas och utvecklas. Med närhet till beslut har du stor möjlighet att vara med och påverka vardagen för dig och dina patienter.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete hos oss kommer att vara som fysioterapeut på hälsocentralen och i tjänsten ingår sedvanligt arbete i form av bedömningar och behandlingar. Vi ser även att du som fysioterapeut utifrån erfarenhet kan utvidga ditt ansvarsområde för att optimera omhändertagandet för våra patienter. Som Fysioterapeut ingår du i vårt team med övriga fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Det finns även goda och nära samarbeten med övrig personal på Hälsocentralen såsom läkare och sjuksköterskor.

Kvalifikationer & Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är en engagerad person som trivs med att samarbeta i grupp och aktivt bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare är du en person som kan arbeta självständigt och hittar lösningar till olika utmaningar som dyker upp i arbetet. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.
När det gäller de formella kraven för tjänsten välkomnar vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser det som meriterande om du har arbetat några år inom yrket och har erfarenhet inom primärvården.

Övrig information

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Bollnäs
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2024/447
Kontakt
  • Peter Olsson, 073-0700319
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb