Hälso&Sjukvård, Östergötlands län, Trädgårdstorget Vårdcentral

Om arbetsplatsen 

Trädgårdstorgets vårdcentral finns i nyrenoverade, vackra lokaler i centrala Linköping. Vi arbetar på uppdrag av Region Östergötland och har ca 7500 listade patienter. Vi är stolta över att välkomna en ny sjuksköterska till vår välfungerande vårdcentral där vi ständigt har fina kvalitetsparametrar och nöjda kunder. Vi är väl bemannade med endast fast personal. Arbetsklimatet präglas av en god stämning och samarbetet mellan de olika yrkeskategorierna genomsyras av hjälpsamhet och omtänksamhet.  

Vid sidan av sedvanlig akut och planerad sköterskemottagning, finns även mottagningar för diabetes, astma/KOL, barnhälsovård, inkontinens, psykisk hälsa samt äldrevård. Vi arbetar tvärprofessionellt och strävar efter att all personal ska ha möjlighet att påverka arbetsmiljön, liksom att vara delaktiga i det kvalitativa utvecklingsarbetet. Vi har generösa förmåner med bland annat friskvårdsbidrag och flexramsavtal. 

Arbetsuppgifter 

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Du delar arbetstiden mellan telefonrådgivning, planerad- och akut allmän sköterskemottagning samt egen mottagning i en mix som avgörs av din tjänstgöringsgrad, dina intressen och vårdcentralens behov.  

Kvalifikationer 

Vi välkomnar dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska med arbetserfarenhet inom primärvården. Om du har specialintresse och erfarenhet inom barnhälsovården och/eller Astma/KOL-mottagning är det meriterande. Tveka inte att söka även om du inte uppfyller dessa krav då vi lägger stor vikt på personlighet och att du passar in i teamet. 

Personliga egenskaper 

Du är en flexibel och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö. Du är självgående, ansvarstagande och professionell i ditt bemötande.  Du har god kommunikationsförmåga gentemot patienter och medarbetare. Vid anställning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och bidrag till arbetsgruppen.  

Övrig information 

Anställningsform: Tillsvidare. Individuell lönesättning. 

Arbetstid per vecka: Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse.

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse. 

Sista ansökningsdag: 30 juni 2024. 

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

 

Vid frågor kontakta vårdenhetschef Maria Winroth.

Telefonnummer: 072-1433389

Mejl: maria.winroth@ptj.se 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde augusti-september 2024
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/473
Kontakt
  • Maria Winroth, 072-1433389
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb