Praktikertjänst Vård, PTJ Vård Surahammars Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Ta chansen att jobba hos oss!


Letar du efter en ny utmaning och är nyfiken på ett spännande uppdrag i arbetet med att bygga framtidens primärvård?

Vårdcentralen ligger i nya fräscha lokaler centralt i Surahammar, endast 20 minuter från Västerås. Gratis parkering precis utanför dörren samt mycket nära till buss och tåg. Vi har cirka 9.000 listade patienter, endast fasta familjeläkare, ST- och AT-läkare och övriga professioner som finns inom det breda primärvårdsuppdraget. Vi samarbetar med Hälsobolagets fysioterapeuter som ligger vägg i vägg, där det också finns ett nytt fint gym samt ett mysigt café.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du att kombinera praktiskt/kliniskt arbete i verksamheten samt driva verksamheten enligt regionens riktlinjer och krav. I ditt uppdrag har du ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Du är väl införstådd med ditt uppdrag, dina befogenheter och målen för din verksamhet och kan kommunicera det till dina medarbetare. Du har ett stort och brinnande intresse för din personal. Du har ett nära samarbete med enhetschef. Du ingår i en lokal ledningsgrupp och blir en del av Praktikertjänst Vårds verksamhetschefsgrupp med 14 medlemmar samt stöttning av Regionchef och Verksamhetsutvecklare. 

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning inom något av hälso- och sjukvårdens yrken. Erfarenhet från primärvården samt chefserfarenhet. 

Personliga egenskaper

Som person känner du dig trygg i din chefsroll, är lyhörd, inger förtroende och har lätt för att kommunicera. Du är hjälpsam, engagerad, stöttande och ställer krav på högt kompetenta medarbetare. Vi ser att du är mål- och resultatinriktad samt intresserad av utvecklingsarbete. Ditt förhållningssätt präglas av ansvarstagande och framåtanda.  Du har god förmåga till helhetssyn och lätt för att fatta beslut, är nytänkande och ser hur du kan bidra till att utveckla verksamhet och resultat. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrig information

Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag
Fri parkering, närhet till tåg och buss
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Denna rekrytering sker helt genom Praktikertjänst AB. Vi undanbeder oss därför telefonsamtal och mejl från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

  

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40
Ort Surahammar
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/203
Kontakt
  • Gun Haga, +46101283720
Publicerat 2024-04-25
Sista ansökningsdag 2024-05-10

Tillbaka till lediga jobb