Norrskenets Hälsocentral, Kiruna

Är du läkare och är redo för något nytt samt är öppen för att jobba med glesbygdsmedicin? Då har vi en tjänst för dig! Norrskenets Hälsocentral i Kiruna söker dig som är legitimerad läkare, allmänspecialist/distriktsläkare. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Kiruna, samt hjälpa till i Vittangi och Karesuando
Omfattning: heltid, deltid eller säsongsarbete
Anställning: tillsvidare med provanställning

Om tjänsten:

Du är antingen allmänspecialist, legitimerad läkare med erfarenhet eller nyexaminerad. Hos oss innebär det att du har en blandning av uppdrag. Du kommer att ha planerad mottagning med bokade patienter men också akutpatienter samt chatt och digitala besök. Då vi arbetar inom glesbygdsmedicin så kommer alla möjliga åkommor in akut, från hjärtinfarkter till skärskador. Du kommer även att ha handledning till våra ST läkare. Vi har BHC, särskilda boenden och hemsjukvård.

Vi arbetar i Vas men kommer under året byta till Cosmic.

Kvalifikationer

För att passa i tjänsten är du legitimerad läkare och innehar körkort och är systemvan. Du kan kommunicera på svenska och engelska. Det är meriterande om du har andra språkfärdigheter.

Som person tror vi att du tycker om att arbeta tillsammans med dina kollegor och arbetar aktivt för att samarbetet ska fungera. Vidare är du mån om dina patienter och vill hitta lösningar för att få vården att fungera så bra som möjligt.

Om Norrskenets Hälsocentral

Norrskenets hälsocentral är i ständig rörelse framåt! Vi vill ha bättre vård och hög tillgänglighet till våra 6550 listade patienter. För att komma dit jobbar vi tillsammans med att utveckla våra arbetssätt, hitta nya lösningar, strukturera vårt arbete och arbeta med kvalitet. Vi gillar att tänka nytt och att vara nära våra patienter även om avstånden är stora. Därför arbetar vi med digitala lösningar och utöver mottagningar så har vi chatt och kontakt via video med våra patienter. Vi har även 1 servicepunkt där vi åker ut till våra patienter för provtagningar, enklare omläggningar och blodtryckskontroller.

Vi är en komplett hälsocentral som finns i Kiruna, Vittangi och Karesuando.

Vi har olika mottagningar, diabetes, hypertoni, resevaccin, rehabteam med rehab koordinator samt psykosocialt team. Vi tar hand om varandra och våra patienter med omsorg o glädje.

Upplev den största flytten i modern tid, när hela centrala Kiruna flyttas från närheten till gruvan till fast mark. Du har ICE hotell i Jukkasjärvi, Esrange spacecenter, närhet till Abisko nationalpark, Trollsjön, Björkliden, och Riksgränsen för fantastisk skidåkning på vintern och vandring på sommaren samt Nikkaluokta och Kebnekaise. Midnattssol på sommaren och Norrsken på vintern.

Frågor om tjänsten:

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Rekryterare Moa Trankell på moa.trankell@ptj.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kiruna
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/356
Kontakt
  • Moa Trankell, 010-1283665
Publicerat 2024-04-23
Sista ansökningsdag 2024-07-24
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb