Tandvård, Skåne län, Brösarps Tandklinik

Information om arbetsplatsen

Brösarps Tandklinik är en mottagning för hela familjen med lång tradition inom privat tandvård på Österlen. Mottagningen är fullt modern med fyra behandlingsrum där vi arbetar digitalt. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger med utsikt över Brösarps backar, med närhet till kommunikationer. Här arbetar tre tandläkare, tre tandsköterskor och två tandhygienister. Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder dig:

  • en mottagning i framkant vad gäller tandvård
  • stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
  • kompetensutveckling
  • härliga kollegor

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som patient
behandling, undersökningar, parodbehandling och förebyggande tandvård. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig. Vi bedriver familjetandvård och du kommer behandla både barn och vuxna.  Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist. 

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse och en bra samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Övrig information

Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 timmar/vecka eller enligt överenskommelse
Ort Brösarp
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/397
Kontakt
  • Susanna Kopp
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-09-01
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb