Hälso&Sjukvård, Västra Götalands län, Centralhälsan Silentzvägen

Information om arbetsplatsen

Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med ca 8500 listade patienter. Vi strävar efter att erbjuda bra vård med god tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter, samt en trevlig och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal. Vi är en arbetsgrupp med fin stämning och bra sammanhållning, där samarbete mellan de olika yrkeskategorierna liksom hjälpsamhet och omtänksamhet om varandra är särskilt utmärkande. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team bestående av 6 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare, 8 sjuksköterskor varav 4 är distriktssköterskor, 4 undersköterskor, 2 psykoterapeuter och 2 administratörer. Hos oss arbetar också rehabkoordinator, dietist och uroterapeut. Vid sidan av sedvanlig akut och planerad sköterske- och läkarmottagning, finns särskilda mottagningar för diabetes, astma/KOL, Hjärtsvikt, BVC, inkontinens, psykisk hälsa och livsstil/friskvård. Vi arbetar tvärprofessionellt och strävar efter att all personal ska ha stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön, liksom att vara delaktiga i kvalitetsförbättring och utveckling och förbättring av arbetssätt. Våra lokaler ligger centralt och är nyrenoverade.

Adress: Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla 

 

Arbetsuppgifter

Du delar arbetstiden mellan telefonrådgivning, planerad- och akut allmän sköterskemottagning samt egen mottagning i en mix som avgörs av din tjänstgöringsgrad, dina intressen och vårdcentralens behov. I den aktuella tjänsten kan det ingå att starta och driva en äldremottagning där du tar ett extra ansvar för våra äldsta och sköraste patienter, samt samordningsarbete i tjänsten SAMSA.

Det finns även möjlighet att kombinera tjänsten med en rehabiliteringskoordinator-roll.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska med arbetserfarenhet inom primärvården och/eller den kommunala äldrevården. Har du relevant vidareutbildning inom området äldresjukvård är det meriterande, liksom en genomgången utbildning inom rehabiliteringskoordinering.

Personliga egenskaper

Du är en glad, flexibel och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö. Du är självgående, ansvarstagande och professionell i ditt bemötande. Vi har en utvecklande och nyskapande anda där vi ständigt strävar efter att förbättra och vidareutveckla verksamheten, och vi ser därför gärna att du tycker om att verka i och själv bidra till denna process. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, samt B-körkort.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidare. Individuell lönesättning och sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid per vecka: Tjänstgöringsgrad från 80 % och uppåt.

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 30 juni 2024.

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Verksamhetschef: Elisabeth Staats

Skickas till: Verksamhetschef, Centralhälsan Silentzvägen 6, 451 50 Uddevalla eller per e-post elisabeth.egelstrom@ptj.se

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80% och uppåt
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/464
Publicerat 2024-06-25
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb