Tandvård, Skåne län, Tandvårdsgruppen Kvarteret Korpen

Information om arbetsplatsen

Centralt belägen klinik på Södra Förstadsgatan 58 ett stenkast från Triangelstationen och Triangelns köpcentrum. Kliniken etablerad i början av 1970-talet och har i nuvarande form fem behandlingsrum. Här arbetar 2st tandläkare, 3st tandhygienister, samt 2st tandsköterskor. Kliniken är ansluten till Praktikertjänst.

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss kommer du arbeta varierat. Vi tillämpar ett delegerat arbetssätt där stort ansvar läggs på dig som sköterska inom både behandling och administrativa uppgifter. Du förväntas vara van att assistera vid implantatoperationer samt att självständigt utföra digital scanning på patienter. Utöver detta så tillkommer administrativa uppgifter som inköp, förbättringsarbete, ekonomihantering, kallelser, mottagande i reception samt sterilarbete. Vi arbetar kontorstider måndag till fredag.

Tjänsten passar därför dig som har bred erfarenhet och önskar en god variation i arbetsdagen.

Kvalifikationer

Krav för dig som söker är tandsköterskeutbildning samt efterutbildning inom bedövning, implantatprotetik och implantatkirurgi. Gärna med några års erfarenhet samt att du tidigare har arbetat med digital scanning. Du bör ha god förmåga att utföra administrativa uppgifter som beställningar, tidbokningar i journalsystemet Frenda och ha god ordning och reda på kallelselistor. Personlig lämplighet har dock stor betydelse vid urval. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är social, positiv, ordningsam samt brinner för ditt yrke. Vi ser även att du har lätt att samarbeta i team och inte är rädd för att lära dig nytt. 

Övrig information

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90-100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/471
Kontakt
  • Emil Axelsson, 0707604559
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-18

Tillbaka till lediga jobb