Viktoriakliniken, Halmstad

Är du läkare inom allmänmedicin och vill jobba på en väletablerad verksamhet? Är du intresserad av verksamhetsansvar och vill ha framtida möjlighet till att bli delägare? Just nu söker Viktoriakliniken i Halmstad dig som är distriktsläkare.

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Halmstad
Omfattning: gärna 100%, men vi är flexibla
Anställning: tillsvidare med provanställning

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med sedvanligt mottagningsarbete, med inplanerade och akuta besök, BVC, hemsjukvård samt digitalt arbete via MittPTJ. Vi arbetar i journalsystemet VAS men kommer som tidigast nästa år byta till Cosmic.

Viktoriakliniken har två mottagningar där du kommer ha en huvudsaklig placering på en av dom. Det ingår även kvälls- och helgarbete där ni kollegor kommer överens för att det ska fungera bra. 

I framtiden kommer det att finnas möjlighet att kliva in som delägare i verksamheten.

Om dig:

Du är allmänspecialist och kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera på engelska. Du har god systemvana och får gärna ha arbetat i VAS eller Cosmic innan.

Om Viktoriakliniken:

Viktoriakliniken är Sveriges äldsta privata vårdcentral och består av Viktoriakliniken Nissan i Halmstad och Viktoriakliniken Söndrum i Söndrum. Vi är en vårdcentral med 2 läkarmottagningar, 2 distriktssköterskemottagningar, barnavårdscentral, sjukgymnastik, arbetsterapi och samtalsmottagning.

Viktoriakliniken är en vårdcentral i Vårdval Halland, med drygt 12 500 listade individer och 37 medarbetare. Kliniken får fina resultat i SKR Patientnöjdhet och arbetsteamet har en fin sammanhållning.

Läs mer om oss här!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt Överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/479
Kontakt
  • Moa Trankell, 010-1283665
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-07-31

Tillbaka till lediga jobb