PTJ Vård, Praktikertjänst Rudans Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Rudans vårdcentral öppnade 2009 och är en arbetsplats som präglas av en familjär miljö, med en sammansvetsad personalgrupp som ständigt jobbar för att utvecklas och ge bra och nära vård till våra patienter. Beslutsvägarna är korta, och det är högt i tak. Vi strävar efter kontinuitet och att alla patienter har en namngiven läkare samt att vi ska ge den bästa vården utefter de förutsättningar vi har.

På husläkarmottagningen är vi 25 anställda. Teamet består av specialistläkare, ST-läkare, undersköterskor, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer och medicinsk sekreterare. Vi har även några timanställda som arbetar regelbundet. Vi har i nuläget ca 8500 listade patienter.

 

Arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete som specialist i allmänmedicin. Delar av arbetstiden arbetar du med dagjour, vilket ger en varierad arbetsmiljö samt tätt samarbete med sjuksköterskorna. Handledning av AT- och ST-läkare (gäller endast specialist med handledarutbildning). Stor möjlighet finns att påverka det dagliga arbetet och upplägget av tidboken. 

 

Kvalifikationer

Läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin. Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt och i team. Vi tycker också det är viktigt att du är flexibel, lyhörd, tar egna initiativ och förstår vikten av bra kommunikation. 

 

Övrig information

Vi lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Vi erbjuder generösa friskvårdförmåner (5000 kr/år). Möjlighet till att kunna arbeta hemifrån med digital mottagning viss tid i veckan. 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt gärna ett personligt brev. 

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/127
Kontakt
  • Anna Schwartz, 0761350500
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb