Primärvård, Skåne län, Hälsocentralen Sankt Hans

Information om arbetsplatsen

Hälsocentralen Sankt Hans är en liten vårdcentral med familjär stämning som ligger på Fäladstorget i norra Lund, ett stenkast från universitetssjukhuset. Vårdcentralen är en del av Praktikertjänst och verkar inom Hälsoval Skåne. Vi har ca 7000 listade patienter, en stabil bemanning både gällande läkare och sjuksköterskor, med diabetes- och astma-/KOL-mottagning, fullt utrustat laboratorium samt BVC- och MVC-verksamhet. Som en liten enhet arbetar vi tätt ihop för att ge våra patienter bästa möjliga kvalité på vården och ett tryggt bemötande. Korta beslutsvägar är centralt i det fortlöpande förbättringsarbetet. Under 2024 tar tre läkare, som alla arbetat i verksamheten under lång tid, tillsammans över ledningsansvaret med nya friska tag! 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att tjänstgöra både i vår fina nybyggda reception som receptionist, samt på vårt laboratorium. 

Som receptionist, en nyckelroll på vårdcentralen, ansvarar du för att ge ett varmt och gott första intryck för våra patienter: Du registrerar och lotsar till rätt instans, har en överblick över väntrum och ser till så att allt är i ordning. Receptionisten är även lite av en allt-i-allo och en viktig del även för övriga medarbetare, som en del i kugghjulet i det dagliga arbetet. 

På laboratoriet ansvarar du för all provtagning av patienter, assistans vid lättare primärvårdskirurgi m fl sedvanliga uppgifter. På vår infektionsmottagning arbetar du tätt ihop med tjänstgörande läkare. 

 

Kvalifikationer

God erfarenhet av tidigare primärvårdsarbete inom laboratorieverksamhet. 

Receptionserfarenhet är en fördel. 

Flytande svenska, god engelska. 

Stor vikt läggs på personliga egenskaper 

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har särskilt god hand om människor, som får dem att känna sig trygga och lyssnade på. Du är servicemedveten och flexibel och gillar att ha flera bollar i luften. Du är driftig som person och har ett gott fokus på den gemensamma verksamhetsutvecklingen. God samarbetsförmåga med övriga i vårt team är avgörande för hur vi ska trivas tillsammans. 

Övrig information

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 241001
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/433
Kontakt
  • Maria Svensson, 0705312914
Publicerat 2024-05-19
Sista ansökningsdag 2024-07-19
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb