Praktikertjänst BålstaDoktorn

Information om arbetsplatsen

Välkommen till BålstaDoktorn - den lilla vårdcentralen som vuxit och blivit stor. Vi arbetar i ljusa och fina lokaler belägna nära Mälaren i Bålsta och tillsammans med en kompetent personalstyrka på ca 40 personer, som är väl förtrogna med både patienter och omgivning, tar vi hand om mottagningens ca 14 000 listade patienter.

På BålstaDoktorn ges möjlighet att följa patienten genom hela livet då vi erbjuder mödrahälsovård, barnhälsovård, vårdcentral, fysioterapi, dietist och terapeutteam. 

 

Arbetsuppgifter

BålstaDoktorn arbetar aktivt med kontinuitet. För att Du som läkare skall ha möjlighet till att planera Din arbetsdag "äger" Du Din egen tidbok vilket innebär att Du är den enda som bokar i den. Alla läkare har daglig telefonrådgivning och triagering av sina listade patienter och bokar själva in sina patienter i sin tidbok. Du bedömer inkommande remisser på Dina patienter och planerar handläggningen. 

Till Din hjälp finns sjuksköterskor, diabetessköterskor, undersköterskor, barnmorskor, dietist, terapeuter och fysioterapeuter. Varje vecka är det rond med hemsjukvårdspersonal.  

Mottagningen har många utbildningsläkare, såväl studenter som BT-, AT- och ST-läkare. Handledning ingår i arbetet liksom att ha barnläkarmottagning på BVC.  

Vårdcentraler i Region Uppsala ansvarar tillsammans för att bemanna husläkarjour och beredskapsjour vilket kan komma att vara en del av arbetet. Mottagningen har öppet vardagar mellan kl 0700-1700. 

 

Kvalifikationer

Vi söker främst specialist i allmänmedicin men välkomnar även utbildningsläkare och legitimerade läkare att söka. Erfarenhet är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som vill vara en viktig del av BålstaDoktorn och som tillsammans med kollegor vill utveckla vår mottagning på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt.  

 

Övrig information

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Håbo
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2024/441
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-10-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb