Tandvård Östersund

Information om arbetsplatsen

Nu finns möjlighet för dig som erfaren tandläkare att driva tandläkarmottagning i Praktikertjänst regi, i fjällnära och gemytliga Östersund.

På den hemtrevliga mottagningen som har funnits på samma adress sedan 1980 arbetar idag en tandläkare och en tandhygienist. Lokalen ligger i markplan och det finns gratis parkering för patienter utanför entrén (tre platser). Ytterligare en separat plats finns med motorvärmaruttag för personal parkering, även den utanför entrén. Lokalen har tre behandlingsrum och av dessa nyttjar man idag två vilket innebär tillväxtmöjlighet i befintliga lokaler där hyran redan är låg. Mottagningen är utrustad med digital röntgen. Gott om patienter finns och som har en snitt ålder på ca 50 år. Protetik och implantat är en stor patientgrupp. Finns inget barn avtal.

 

När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, så som säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

 

Arbetsuppgifter

  • Du leder och fördelar arbetet för personalen
  • Du arbetar kliniskt som tandläkare
  • Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
  • Rekrytering vid behov
  • Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
  • Ansvar för arbetsmiljön

 

Kvalifikationer

  • Legitimerad tandläkare
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor. 

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

 

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Cecilia Källebo på telefon 010-128 39 68 eller cecilia.kallebo@ptj.se redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/451
Kontakt
  • Cecilia Kallebo, 010-1283968
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb