Hälso&Sjukvård, Norrbotten, Cederkliniken

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Cederkliniken! Vi är Piteås största vårdcentral och arbetar på uppdrag av Region Norrbotten. Vår arbetsplats präglas av korta beslutsvägar och ett nära ledarskap. Tillsammans strävar våra 40 medarbetare mot målet att konstant förbättra vår verksamhet och ge våra 11000 patienter bästa möjliga vård.

Hos oss arbetar du i nära kontakt med dina kollegor och i en väl utvecklad samverkan mellan olika yrkeskategorier på vårdcentralen. Cederkliniken arbetar konstant med utveckling av vår vård och vi söker dig som delar vårt intresse att hela tiden utveckla och förbättra vården för våra patienter. I maj 2019 flyttade vi till helt nybyggda lokaler, särskilt anpassade för våra unika arbetssätt med kontorslandskapsmiljö för sjuksköterskor, sekreterare och läkare.

Vi erbjuder generösa friskvårdförmåner (5000 kr/år), tillgång till gym på arbetsplatsen och möjlighet till semesterbostäder både i Sverige och Europa.

 Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom primärvård. Rådgivning och triagering via digital ingång och telefonrådgivning varvat med mottagningsverksamhet.

Möjlighet finns till arbete inom lab, hälsosamtal, blodtrycks/hjärtmottagning, diabetes eller andra specialområden, alltefter din kompetens och ditt intresse. Våra sjuksköterskor arbetar i ett öppet kontorslandskap vilket ger unika möjligheter att ta stöd av varandra vid behov.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med intresse för primärvård. Erfarenhet av primärvård är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, positiv och gärna tar dig an nya utmaningar. På Cederkliniken arbetar vi prestigelöst och tvärprofessionellt mellan olika yrkeskategorier. Vi äger problemen och deras lösningar tillsammans.

Vi erbjuder:

Ett stimulerande arbete i nära kontakt med dina kollegor och god samverkan mellan olika yrkeskategorier på vårdcentralen. Cederkliniken arbetar konstant med utveckling av vår vård och vi söker dig som delar vårt intresse att hela tiden utveckla och förbättra vården för våra patienter. Vidare erbjuder Cederkliniken/Praktikertjänst bland annat generösa friskvårdförmåner, tillgång till gym på arbetsplatsen och möjlighet till semesterbostäder både i Sverige och Europa.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid. Möjlighet till deltidsanställning finns om arbetstagaren så önskar.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Piteå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/459
Kontakt
  • Ann-Charlott Björk, ann-charlott.bjork@ptj.se
Facklig företrädare
  • Anna Granström, Vårdförbundet, anna.granstrom1@ptj.se
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb