Praktikertjänst Vård, Praktikertjänst Rehab Rudan

Information om arbetsplatsen

Välkommen till ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en positiv och prestigelös miljö. Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: professionalism, nytanke och omtanke.  

Enheten består av drygt 20 medarbetare fördelade på mottagning, hemteam och neuroteam. Det är arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, dietister samt kiropraktor som arbetar hos oss. I neuroteamet finns också logoped och kurator. 

 Vi arbetar nära Rudans vårdcentral men har många andra vårdgrannar i närområdet.  Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. 

Vi finns på Handens sjukhus som ligger på ca 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstationen

 Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som fysioterapeut med hemrehabilitering, ett arbete med stor variation och möjlighet att göra skillnad för både gammal som ung. Som fysioterapeut inom hemrehabilitering fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta kollegor, både arbetsterapeuter och dietister.

 Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut och har intresse och erfarenhet av arbete med äldre i deras hemmiljö.  Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

VI söker dig som är driftig och ansvarstagande med ett högt arbetstempo och med en god förmåga att kunna prioritera de uppgifter du har framför dig. Du är van att arbeta självständigt men även tillsammans med andra.

Vi erbjuder:

  • Schemalagd arbetstid, måndag - fredag med generöst flextidsavtal
  • Mentorsprogram för våra mer oerfarna kollegor
  • En arbetsplats med hög grad av självständighet och korta beslutsvägar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Individuell lönesättning
  • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
  • Vi tillämpar registerkontroll innan anställning
  • Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader

Övrig information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Till bemanning- förmedlings och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- , förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% 40h/vecka
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/481
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-08-25
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb