Hälso&Sjukvård, Värmlands län, Backa Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Vi är en helt nystartad Vårdcentral som ligger i området Backa, ca 2 km öster om Karlskoga Centrum. Vi kommer att öppna som fullskalig verksamhet under September 2024. Målet är att på sikt växa till en etablerad Vårdcentral i framkant, som erbjuder god primärvård för alla och en arbetsplats att trivas på.

Vi söker nu Distriktssköterskor och Mottagningssköterskor som vill vara med på vår resa att utveckla framtidens primärvård. Du delar vår syn på att bemötande, kvalitet och kontinuitet medför att patientens behov står i centrum. Tillsammans kommer vi att bygga upp ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska vårdadministratörer, samtalsterapeuter och fysioterapeuter. Vi arbetar tvärprofessionellt där alla ges stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktiga i utformningen av arbetssätt.

Vårdcentralen kommer att vara en del av vårdföretaget Praktikertjänst, som nyligen placerat sig på plats nummer två i undersökningen ”Sveriges bästa arbetsgivare” av undersökningsföretaget Universum.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där möjligheten till kompetensutveckling är god och är något som vi strävar efter att främja. Du kommer att arbeta med akuta patientflöden, triagering, telefonrådgivning och mottagningsarbete; både fysiskt och digitalt. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i vården. Initialt under uppbyggnaden av vårdcentralen är kravet på teamarbete och flexibilitet extra högt, för att få verksamheten att fungera och blomstra.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av primärvård eller mottagningsarbete. Det är meriterande om du har specialistkompetens inom Diabetes, Astma/KOL och demens alternativt påbyggnadsutbildning eller specialintresse inom exempelvis sår, geriatrik, smärta etc . Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Du är självgående, ansvarstagande och flexibel med ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Du trivs med att arbeta både i team och individuellt och är gärna delaktig i utvecklingsarbete. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande

Övrig information

Arbetstid: Dagtid. Heltid. Eventuellt möjlighet till jourverksamhet senare. Är du intresserad av timanställning är du också välkommen med din ansökan

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning. 

Tillträde kan komma att ändras.

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-23
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/255
Publicerat 2024-03-21
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb